2011. június 25., szombat

Hello Kitty szúnyogriasztó szilikon karkötő 350 Ft - Jelenlegi ára: 350 Ft

A szúnyogriasztó karkötő semmiféle vegyi-és emberre vagy a környezetre veszélyes anyagot nem tartalmaz. Ezáltal 100%-os biztonsággal használhatja bárki a felnőttektől a csecsemőkig. Használatát különösen ajánljuk a természetben , vízparton. A termék maláriát és más egyéb súlyos kimenetelű betegségeket terjesztő szúnyogfajták ellen is rendkívül hatásos. Ezért nyugodt szívvel ajánljuk trópusi országokba utazóknak.
Hatóanyagai kizárólag növényi eredetűek, a termék nem tartalmaz ún. dietil-toulamidot (DEET), mely szinte az összes szúnyog illetve kullancsriasztó fő hatóanyaga.
A citromfű illetve a trópusi Naam fa kivonata a toulamiddal ellentétben az emlősökre és a környezetre egyáltalán nem veszélyes, mivel nincs mérgező dózisa és a környezetben 100%-ig lebomlik, káros anyag visszamaradása nélkül.
A  szúnyogriasztó használata rendkívül egyszerű és praktikus. Egyszerűen csak a csuklóra vagy a bokára vagy hátizsákra stb. kell felhelyezni, ezután kb. 12 órán keresztül tartja távol viselőjétől a kellemetlen vérszívókat. Amennyiben csak 2-3 óráig van rá szüksége a tasaknak köszönhetően akár egy hétig is használható marad!
Személyes átvétel sajna nem megoldható!



Jelenlegi ára: 350 Ft

Az aukció vége: 2011-07-12 23:25
. Hello Kitty szúnyogriasztó szilikon karkötő 350 Ft - Jelenlegi ára: 350 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése