2011. június 24., péntek

Colonix ajándék postázással - Jelenlegi ára: 14 500 Ft

Originált 2011 11 havi lejárattal. Egy teljes kúra 3hónap, jelenleg 1 havi colonix komplett méregtelenitő az aukció tárgya. Ha megveszed mind a hármat akkor 13e/ db
Előre utalásnál ingyen postázom!
Mi a belső tisztítás és méregtelenítés, és miért annyira fontos?
A szervezet méregtelenítése ma már nem egy ismeretlen terápiának számít, amit csak kevesen használnak, hanem elengedhetetlen egészség javító eljárásnak, ami bárki rendelkezésére áll és mindenki számára hasznos. Mielőtt eldöntenénk, hogy konkrétan milyen módszert vagy terméket válasszunk erre a célra, muszáj megértenünk a méregtelenítési folyamatot, ami az alábbi módon működik:
Először a vastagbelet kell kitisztítanunk gyógynövényi rostokkal, hogy fokozatosan "kisöpörjük" belőle az évek során összegyűlt mérgező lerakódásokat és káros parazitákat.
Miközben tisztítjuk a vastagbelet, pótolnunk kell a hasznos bélbaktériumokat, melyek egyensúlyban tartják a bélflórát, valamint méregtelenítenünk kell a májatolyan gyógynövényi kivonatokkal mint a sylimarin (a máriatövis hatóanyaga).
Végül specifikus gyógynövények, aminosavak, vitaminok és ásványi anyagok segítségével méregtelenítjük a szervezetet az olyan káros nehézfémektől, mint az ólom és higany, valamint az egyéb szennyező anyagoktól.



Jelenlegi ára: 14 500 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 14:22
. Colonix ajándék postázással - Jelenlegi ára: 14 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése