2011. augusztus 25., csütörtök

CASIO RED BULL EQS-1000DB-1A ÚJ - Jelenlegi ára: 74 850 Ft


Kedves Vásárló!
Ha első osztályú minőségi órát szeretnél és külön kívánságod lenne az alábbi típusokra tudok árajánlatot adni:
TISSOT
CASIO
CITIZEN
NAUTICA
FESTINA
Ha megtaláljuk a neked megfelelő órát akkor felteszem a megbeszélt áron TE leütöd és 7-14 munkanap alatt nálad a megrendelt óra.
Természetesen raktáron lévő óra nem 7-14 munkanap!!!
Casio Edifice EQS-M1000DB-1A - Red Bull Racing
Fényenergiával működő óra (Tough Solar)
Az óra egy beépített napkollektor segítségével generál energiát, így nincs szüksége hagyományos elemre és elemcserére sem. A beépített napelem a szokásos használat során folyamatosan újra töltődik, így nem kell vele külön foglalkozni. Ha nem kapna fényt, egy teljes feltöltéssel akár 5 hónapig is bírná.
Világidő funkció
Az aktuális idő lekérdezése a Föld nagyvárosaiban és egyes időzónáiban városkódok segítségével.
Teljesen automatikus naptár
Teljesen automatikus naptár
Az óra teljesen automatikusan lépteti a naptárt a hónapoknak, az éveknek és a szökőéveknek megfelelően.
Edzett kristályüveg
Keméyített, edzett kristályüveg kevésbé karcolódik.
Nemesacél fémcsat tömör szemekből
Nemesacél fémcsat tömör szemekből Az óra csatja tartós rozsdamentes acélból készül. A legtartósabb kivitelben tömör szemekből.
Nyitáskönnyített csat
Az óracsat nyitását a csatközép két oldalán található gomb nyomásával könnyedén egy mozdulattal elvégezheti.
10 BAR fokozottan vízálló
Az óra 10 BAR nyomásig ellenáll a víz nyomásának. Úszni, fürdeni nyugodtan lehet az órában, de kemény vizisportokhoz ( jet-bike, jet-ski, vizisí ) nem ajánlott.
Stopper funkció (1/20 mp; 24 óra időtartamig)
Egy gombnyomásra pontosan mérhető az eltelt idő. A szimbólumban látható tört a mérés egységét jelzi, a szimbólum alatt látható szám pedig a legnagyobb mérhető időtartamot.
Nemesacél tokozás
Az óra tokja tartós nemesacél tokozású.
Akkumulátor töltöttség jelzés
Leolvasható a kijelzőről az akkumulátor töltöttségi szintje. Figyelmeztető jelzést küld, ha a tárolt energia lecsökken. Ilyenkor ajánlott sürgősen fényre helyezni az órát (akár természetes, akár mesterséges fénnyel tölthető).
Hangos riasztási funkció
Hangos, csipogó riasztás egy előre beállított időpontban.
Rádiójel vezérelt működés (EU, USA, Japán, Kína)
A németországi Braunschweigben található atomóra jeleit a Frankfurt melletti Mainflingenből sugározzák. Ezt az atompontos jelet vagy az angliai Anthornból sugárzott atomóra jelét veszi az óra, és automatikusan hozzájuk pontosítja magát. Az óra Észak-Amerikában és Japánban is megtalálja az atomórák sugárzott jeleit, és mindig az "atompontos" időre áll. A pontosító jelvétel automatikusan éjszaka történik, de Ön bármikor kérhet pontosító jelvételt. A sikeres vétel időpontja leolvasható a kijelzőről. Pontosító jel: DCF77 (Mainflingen, Németország) Hatótávolság: kb. 1. 500 km MSF60 (Anthorn, Egyesült Királyság) Hatótávolság: kb. 1. 500 km WWVB60 (Fort Collins, USA) Hatótávolság: kb. 3. 000 km WVJP (Fukushima, Fukuoka, Japán) Hatótávolság: kb. 1. 000 km
Foszforeszkálás
A számlapra felvitt foszforeszkáló rétegnek köszönhetően, sötétben még hosszabb ideig látható az idő, akkor is ha csak rövid ideig érte fény az órát.
Mechanikus naptár
A bal és a jobb oldali segédszámlapokról leolvasható a nap és a nap neve.
visszaszámláló riasztás (1/1 perc; 24 óra időtartam
SZÁLLÍTÁS:
- Csak és kizárólag a Magyar Postával szállítunk.
- A szállítási idő országon belül 1 nap.
FIZETÉS:
- A vevő szempontjából a leggyorsabb ha személyesen a megadott bankba befizeti ezt mi azonnal látjuk és postázni tudjuk a terméket és másnap már a vevőnél a termék!
- Lehet fizetni számláról számlára aminek az átfutási ideje 1-2 munkanap.
- Lehet fizetni postai rózsaszín csekken is de CSAK névre és címre. RÓZSASZÍN CSEKKET SZÁMLASZÁMRA NEM FOGADUNK EL!!!
- Lehet kérni az utánvétes postázást de ennek minden költsége a vevőt terheli és CSAK RAKTÁRON lévő terméket küldünk utánvéttel!!
FONTOS:
- A termékeinkre minden esetben van garancia. A garancia ideje megtalálható a kijelölt helyen!
- A garancia minden esetben gyártói garancia ami azt jelenti hogy ha bármilyen szerkezeti problémát észlel azt azonnal nekünk kell jelezni.
-Ellenkező esetben ha óráshoz viszi és akár csak a hátulját is leveszi abban az esetben a GARANCIÁT ELVESZTI és mi nem tudunk foglalkozni a továbbiakban a termékkel!!!
- A termékeim EREDETI termékek és a kérdésekben nem vagyok hajlandó/ kötekedő-okoskodó-miért ennyi-miért annyi-replika-másolat kérdésekre/
-Saját költségre bárki bevizsgáltathatja ahogy jó páran ezt meg is tették.
- A licit után maximum 5 munkanapot várok a fizetéssel ha addig nem érkezik meg az összeg akkor a negatív értékelést megírom!!
- Személyes átvétel nincs!!!!   Ez nem azért van mert bárki elől bujkálnék de mivel egy nap 24 órából áll és a személyes találkozásokhoz 26 óra sem lenne elég arról már nem is beszélve hogy 10 vásárlóból 9 meg sem jelent az átadásnál ez nekem nem üzlet a bohócok pedig a cirkuszban vannak!!!
Ha valakinek ez nem érthető akkor kérem ne vásároljon!!!



Jelenlegi ára: 74 850 Ft

Az aukció vége: 2011-08-30 19:00
. CASIO RED BULL EQS-1000DB-1A ÚJ - Jelenlegi ára: 74 850 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése