2011. május 24., kedd

Affliction pulóver eladó! - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Vadonat új 3XL-es Affliction pulóver eladó. "kemény srácoknak" való cucc, aki ismeri a márkát tudja miről beszélek ...: -)
Az Affliction egyértelműen magasra tette a mércét mind stílus mind minőség terén, és a védjegyünekszámító sötét túlvilági stílusnak köszönhetően sok kemény sportágat űző sportoló és zenészbanda választotta tudatosan viseletének világszerte. Az Affliction termékei a spirituális művészet és a keményebb életmódot preferáló új generációk stílusirányzatának keverékéből születnek. A megjelenésükre adó vevőink igényeit szem előtt tartva, egy folyamatosan bővülő termékkínálatot hoztunk létre egyedi szabás, varrás, gyártás és stílus felhasználásával, s ennek köszönhetően a keményebb zenei világból igazi kultúrális jelenséggé nőtte ki magát a termékkör.
A 2010-es őszi kollekciónkban még mindig a leharcolt megjelenést és stílust idéző termékek állnak a középpontban, párosítva a jó minőséggel és az egyedi koptatással. A polók és pulcsik drámai, kézzel illusztrált és stilizált megjelenése egyértelmű és eltéveszthetetlen jellemvonása a kollekciónknak, és jól tükrözi az emberekben dúló jó és gonosz harcát, és természetesen tökéletes megjelenést biztosít.
Méretek:
S:   82cm
C:   68cm
W: 89cm
H:   68cm
Csere nem érdekel, alku csak több darab vásárlása esetén lehetséges, de csak szerényen...: -) az ilyen "ötezerért vinném kp fizetek" stílusú hozzászólásokat azonnal törlöm.
Az első képet csak azért tettem fel, hogy jól látszódjon a pulóver fazonja felvéve.


Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-12 00:57
. Affliction pulóver eladó! - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése