2012. január 8., vasárnap

ICEBEHR Neoprén kesztyű - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


IceBehr horgász kesztyű
A neoprén, a búvárruhák készítése során vált ismertté és elterjedtté. A különleges anyag nagyon jól tartja a test melegét és megvédi használóját a kihűléstől. Ebből a speciális, rugalmas anyagból készült ez a kesztyű, amely a legzordabb hidegben is megvédi a használójának a kezét. A mutató és hüvelyk új legvége lepattintható és egy-egy tépőzáras koronghoz csatlakoztatható könnyítve a csalizás és bedobás, így a kesztyű levétele nélkül is könnyen kivitelezhető!
Színe: sötétzöld
Méret: XL
***A termék használt és az egyik ujjnyílásnál kis megszakadás van de ez egyáltalán nem befolyásolja a használhatóságát! Kérem ezt a licitnél figyelembe venni, mert a későbbiek folyamán ezért nem fogadok el semmilyen reklamációt vagy kifogást! ***
Megbízásra értékesítem de már nálam van, így nem kell rá napokat várni az aukció lejártát követően azonnal át tudom adni vagy postázni tudom!
Kizárólag korrekt és reális ajánlatokat várok rá és a komolytalan kérdésekre-ajánlatokra nem reagálok az ilyeneket válasz nélkül törlöm! Csere-beszámítás-visszavásárlás-garancia nincsen!
Kérem, hogy csak olyan licitáljon rá aki komolyan is gondolja a vásárlást és az aukció lejártát követően fizetőképes vagy a termék árát utalással azonnal rendezni tudja, napokkal-hetekkel későbbi fizetést illetve részletfizetést nem tudok elfogadni!
Licitet nem törlök!!
Kérem, hogy mielőtt licitálna olvassa el figyelmesen a termékleírást, mert későbbiek folyamán nem fogadok el semmilyen reklamációt vagy kifogást mivel a termékleírásban mindent előre jeleztem!
Nemzetközi szállítás nem megoldható semmilyen formában, kizárólag csak Magyarországon értékesítem - NO INTERNATIONAL SHIPPING!
FIGYELEM: KÉREM, HOGY MIELŐTT LICITÁL KÉRDEZZEN A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN!
***VÁROM AZ AJÁNLATOKAT***
***AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA, FELELŐSSÉG VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT A LICITTÉTELÉVEL ELFOGADJA ÉS TUDOMÁSUL VESZI! ***



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-27 06:40
. ICEBEHR Neoprén kesztyű - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése