2011. december 31., szombat

A Da Vinci-kód nyomában / Angyalok és démonok - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

2 film 1 DVD-n!
A DaVinci-Kód Nyomában
Leonardo Da Vinci a világ művészettörténetének talán a legrejtélyesebb alakja. Ő alkotta a világ mondhatni két leghíresebb festményét, a Mona Lisát és Az utolsó vacsorát. Nemcsak festő, de szobrász, építész, zeneszerző, mérnök és még természettudós is volt. Titkosírást használt, és kódokat. Bár festményein Leonardo vallási témákat is feldolgozott, ő maga egyáltalán nem tartozott a buzgó hívők közé.
Sőt egyesek szerint folytonosan egyházellenes mondanivalót helyezett el burkolt, talányos formában látszólag vallásos tárgyú képein. A festményein található rejtélyekre meglehetősen különös írásaiban találhatunk választ. A dokumentumfilm elkalauzol minket a reneszánsz e géniuszának csodálatos világába, és megpróbálja megfejteni az őt körüllengő rejtélyeket.
Angyalok és Démonok
Igaz az, hogy létezik egy nemzetközi titkos társaság, amelynek tagjai arra szövetkeztek, hogy hatalmuk alá hajtsák az egész világot? Vagy ami még rosszabb, lehet, hogy rettenetes tervük megvalósítását már meg is kezdték? De vajon meg lehet-e őket még fékezni? A titkos egyesülés egyetlen célja, hogy hatalmába kerítse a világ gazdasági és pénzügyi erőforrásait, és uralma alá hajtsa a föld népét. Sokan az egészet nevetségesnek tartják, ám most először bizonyítékok is vannak, mégpedig arra, hogy nemcsak létezik ez a társaság, de arra is, hogy a világ két legnagyobb kémelhárító szervezetébe is befurakodtak.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2012-01-04 12:00
. A Da Vinci-kód nyomában / Angyalok és démonok - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése