2011. október 26., szerda

Salamun: Megrozsdáll a szerelem, ha követelik - Jelenlegi ára: 1 730 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Megrozsdáll a szerelem, ha követelikA könyv listaára: 1990 Ft. Leírás:
Tomaž Šalamun a szlovén költészetnek ahhoz a formabontó irányához tartozik, amely még a század elején vette kezdetét a rendkívül fiatalon elhunyt, szlovén Baudelaire-nek nevezett Srečko Kosovel munkásságával. Šalamun költészetéből a magyar olvasók ezúttal egy egész életművét reprezentáló, gazdag válogatás keretében nyerhetnek ízelítőt. Verseit nem könnyű, talán helyesebb azt mondani, lehetetlen a hagyományos versolvasási módszerekkel megközelíteni. Minden logikai okfejtés zátonyra fut itt. Érdemesebb e rendkívül tág asszociációs körben mozgó, a nyers fizikai valóság legvulgárisabb képeitől a metafizikai összefüggéseket felvillantó filozófiai, teológiai tételekig ívelő, egymástól látszólag teljesen független gondolati elemekből, lávaszerűen ömlő látomásokból, életrajzi emléktöredékekből és prófétikus hangú kinyilatkoztatások sűrűjéből összeálló verskaleidoszkópokat valamiféle meditáció állapotában olvasni. Egyszóval nem értelmezni kell e költeményeket, hanem rájuk hangolódni. A magyar olvasókat minden bizonnyal Kassák - azonosításon alapuló, párhuzamos síkokon futó - képalkotási technikájára fogja emlékeztetni a kötet (mely sajnos semmiféle elő- vagy utószót, csupán a versek egyes szöveghelyeit magyarázó jegyzeteket tartalmaz), ennélfogva a nagy magyar avantgárd mester híveinek ajánlható és természetesen mindazoknak, akik érdeklődnek a kortárs modernizmus élő európai klasszikusai iránt. ISBN: 963-87144-1-7 (hibás ISBN 963-87144-0-9)A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 730 Ft

Az aukció vége: 2011-10-26 13:31
. Salamun: Megrozsdáll a szerelem, ha követelik - Jelenlegi ára: 1 730 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése