2011. július 25., hétfő

Tanulmányok az antik görög filozófiáról - Jelenlegi ára: 2 830 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Tanulmányok az antik görög filozófiárólA könyv listaára: 3450 Ft. Leírás:
Az elismert filozófiatörténész legfontosabb tanulmányait gyűjti egybe az Ünnepi Könyvhét idején megjelenő kötete, amely széles körű és korszerű áttekintést nyújt az antik görög filozófia csomóponti kérdéseiről. A közel négy évtizede az ELTE filozófia tanszékén oktató szerző kutatói pályafutásának középpontjában a Szókratész előtti (közönségesen preszókratikusoknak nevezett) görög filozófusok állnak, és a velük foglalkozó tanulmányok töltik ki e kötet nagyobbik felét is. Többek közt újraolvashatjuk az először A lappangó örökségben (199906013) közölt írásokat, amelyek a korábbi kutatói hagyományát gyökeresen megújítva a szoros szövegolvasat helyett a keletkezésük és továbbélésük kontextusában, vagyis teljes hermeneutikai horizontjukban értelmezik a Thalésztól a szofistákig tartó hagyomány fennmaradt szövegtöredékeit. A szerző újabban részt vesz a 2001-ben indult új Platón-összkiadás (legutóbb ld. Törvények 200903010) munkálataiban is, ebben a kötetben Menexenoszhoz, a Lakomához és a szókratikus dialógusokhoz írt tanulmánya került újraközlésre. A fennmaradó írások az arisztotelészi és a sztoikus etika kulcsfogalmaival foglalkoznak. A filozófia oktatás és a magas színvonalú ismeretterjesztést kiemelten fontosnak tekintő szerző világos szerkezetű, következetes logikájú írásai az antik filozófiát tanulók számára nélkülözhetetlenek, de a művelt nagyközönség számára is bátran ajánlhatóak. ISBN: 978-963-6910-82-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 830 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 11:39
. Tanulmányok az antik görög filozófiáról - Jelenlegi ára: 2 830 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése